Cleanis | Professionele zorg

Cleanis levert producten voor de zorg onder de merken Aqua®, CareBag® en GelMax®.

Ga naar de Cleanis website

Aqua®

Aqua® vochtige washandjes zijn speciaal ontwikkeld voor wassen zonder water, zeep en handdoek. De praktische wegwerpwashandjes zijn geïmpregneerd met een hypoallergene lotion en ideaal voor het WZW in ziekenhuizen, zorginstellingen of bij (thuis/zelf) zorg. Daarnaast zijn ze geschikt voor gebruik bij outdooractiviteiten, sporten, vakantie etc. De washandjes zijn huidvriendelijk en geschikt voor eenmalig gebruik.

In de zorg werken de washandjes tijds- en kostenbesparend. Waardoor water, zeep en handdoeken niet meer nodig zijn. Ter bescherming van de verpleegkundige/verzorgende/mantelzorger zit aan de binnenkant van de washand een beschermlaagje.

CareBag®

De CareBag®-artikelen zorgen voor veilige en hygiënische opvang van urine, ontlasting en braaksel. Ze zijn voorzien van een absorptiemat die vloeistoffen omzet in een vaste gel die de geur neutraliseert.
Na gebruik kan de zak eenvoudig worden gesloten, waarna de inhoud zonder morsen kan worden weggegooid. 

CareBags® zijn gemaakt van een sterk plastic (polyethyleen, zonder chloortoevoeging) dat voldoet aan de huidige milieuregelgeving. De zakken laten geen geur door en kunnen circa 450 ml aan vocht opnemen.

De voordelen van de CareBag®

  • Veilig voor verpleegkundigen/verzorgenden/mantelzorgers. Geen contact met de uitscheiding, dus besmetting met ziekteverwekkende bacteriën en infecties worden tot een minimum beperkt.
  • Hygiënisch, want de tot gel omgezette vloeistoffen zijn gemakkelijk en zonder morsen of spatten weg te gooien.
  • Tijdsbesparend, want reiniging (desinfectie, sterilisatie) van de emmer in de toiletstoel of van de bedpan is niet meer nodig. Hetzelfde geldt voor de toiletruimte waarin anders de inhoud van spuugbak, toiletemmer of bedpan wordt weggespoeld.
  • Discreet, omdat de absorptiemat hinderlijke geuren voorkomt en de cliënt of patiënt (deels) zelfstandig gebruik kan maken van het hulpmiddel.

Aqua® Sensitive vochtige washandjes

Aqua® Shampoo vochtige washandjes

CareBag® ondersteekzak (bedpanliner)

CareBag® toiletstoelzak (commode liner)

CareBag® wegwerpurinaal

CareBag® meeneemtoilet

CareBag® braakzakjes

CareBag® braakzakje 3 stuks

CareBag® toiletzak navulling

GelMax® absorberende inleggers

CareBag® Toiletzak

webdesign en realisatie: www.dehoopenkoning.nl